About us

Delta Art Gallery heeft een lange geschiedenis in de kunstwereld. Al vanaf 1990 zijn we actief bezig met het organiseren van exposities met moderne kunst in de hoofdrol. In de loop der jaren hebben we heel wat goede contacten gelegd binnen de kunstwereld: intermediairs, kunstenaars en exposanten. Hoewel onze eigen galerie een tijd geleden haar deuren heeft gesloten, zit er nog meer dan genoeg leven in Delta Art Gallery. We zoeken nog altijd naar de ultieme manier om kunst te beleven, naar de toegevoegde waarde en naar een manier om onze liefde voor kunst tot uiting te laten komen.

Collectie in beweging

In de  loop der jaren hebben wij een bijzonder grote collectie kunst aangekocht. In onze collectie bevinden zich werken van zowel grote als kleine namen, zoals Corneille, Niki de Saint-Phalle, Zhou Jun en Walasse Ting. Uitgesproken kunstwerken van veelbesproken namen, die een echte toevoeging vormen voor een interieur of collectie. Om een continue ontwikkeling van deze collectie te bewerkstelligen, is het noodzakelijk dat deze in beweging blijft. Zo kunnen we meer mensen laten kennismaken met kunst. Niet alleen via onze website, maar ook fysiek!

Liefde voor kunst

Op deze website laten we onze liefde voor kunst blijken. In ons geval: een voorliefde voor  moderne en hedendaagse kunst. Zie Delta Art Gallery als een kunstboek waar u doorheen kunt klikken, zoekend naar inspiratie en mooie beelden. We laten onze naam hier goed gelden: wij zijn een echte online galerie.