Our collection

De uitgebreide collectie van Delta Art Gallery bestaat uit moderne en hedendaagse kunst. Onze collectie is opgebouwd vanaf 1990 en bevat werken van veel verschillende internationaal gerenommeerde kunstenaars van de afgelopen eeuw, van Corneille tot Zhou Jun.

Deze website schetst een totaalbeeld van onze collectie; een organisch dynamisch geheel. U vindt de beschikbare werken met daarbij de nodige achtergrondinformatie, waaronder informatie over de betreffende kunstenaars. Daarmee is onze website meer dan een kunstgalerie: het is eigenlijk een groot kunstboek, waar u in uw eigen tempo doorheen kunt bladeren om het kunstwerk te vinden dat bij u past.

Moderne en hedendaagse kunst

Onze collectie bevat kunstwerken uit verschillende moderne stromingen: expressieve kunst, abstracte werken, sculpturen en schilderijen.

We hebben een aantal schilderijen van de CoBrA-groep, waaronder Corneille en andere na-oorlogse kunstenaars zoals  Bram Bogart en Jan Cremer in onze collectie. Meer hedendaags zijn de werken van onder andere Alexander Bobkin, Niki de Saint-Phalle en Cole Morgan. Bijzonder zijn ook de werken van Zhou Jun en Walasse Ting; zij laten oost en west samensmelten door in hun kunstwerken Chinese technieken en materialen te gebruiken.

Zelf kunst kopen

Met deze website willen we kunstliefhebbers en geïnteresseerden de mogelijkheid geven om kunst aan te kopen voor de inrichting van hun huis of kantoor. Voor onze werken hoeft u geen veilinghuis te bezoeken. Toch is het belangrijk om het gekozen kunstwerk ook fysiek te bekijken.  Bent u geïnteresseerd in een bepaald kunstwerk? Dan kunt u eenvoudig bij het betreffende werk uw interesse aangeven. Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken, zodat u de kunst zelf kunt ervaren.